15 Apr 2015

Etsimässä uusia harjoittelumahdollisuuksia suomalaisille

Keskustelemme aina silloin tällöin barcelonalaisen kollegani kanssa, kollegan jonka organisaation kautta aikoinani lähetin suomalaisia harjoittelujaksolle Barcelonaan. Silloin kun vielä lähetin CIMOn apurahoilla suomalaisia opiskelijoita tai vastavalmistuneita harjoitteluun EU-maihin ja tässä tapauksessa Espanjaan.

Organisaation nimi on Travel Work ja sillä on nyt vuonna 2020 jo 25 vuoden kokemus harjoittelusektorista!
http://www.travel-work.com/

Siis luotettava organisaatio, jos on kiinnostusta harjoittelujaksoihin Barcelonassa! Tosin kyseinen organisaatio lähettää nimenomaan espanjalaisia ulkomaille, mutta saattaa ehkä etsiä suomalaisellekin harjoittelupaikan Barcelonasta.


Niin Barcelona on tietysti yleisesti kiinnostava kohde, ja tietysti myös silloin jos on kiinnostunut pohjoisespanjalaisista kulttuureista. Tässä tapauksessa katalonialaisesta. Jos osaa espanjaa, on kiinnostavaa tavailla katalonialaisia tekstejä. Sitä ymmärtää espanjan pohjalta kyllä aika mukavasti. Samalla on mielenkiitoista mietiskellä asioita liittyen Espanjaan ja erityisesti alueiden Espanjaan: Katalonia, Galicia, Andalucia, Asturia, Baskimaa ja niin edelleen.

Tänään sain myös vinkkiä mm. parista muusta luotettavasta kv.harjoitteluorganisaatiosta maailmalla. Jos löytyisi vaikkapa kiinnostusta harjoitteluun Mauritiuksella tai Nepalissa. Mietimme espanjalaisen kollegani kanssa yhdessä myös SOMEn tarjoamia mahdollisuuksia kv.harjoittelusektorilla ja markkinoinnissakin.


No comments:

Post a Comment