1 May 2016

International Week Universidade Vigo: Olimme uutisissa useaan otteeseen...

Vigon yliopiston kampukselta

Tervetuloa Galiciaan ja Vigoon - Bienvenidas en Galicia -Welcome in Galicia - Spain/España!
We were in local Newspapers, and more than once. Information and photos.
Can you imagine that!

Ja näin sinua tervehditään paikalliseen tapaan, tai kiitetään...

Tästä voitte vielä tsekata Vigon yliopiston kv.viikon ohjelman. Here the programme of the International Week fo the University of Vigo. jaana.mutanen@cimo.fi voi kysellä viikon esityksiä jos kiinnostusta (11.7.2016).

Pohjois-Portugalin ja Galicia/Vigo yliopistot solmivat kv.viikoilla rajat ylittävän yhteistyösopimuksen nuorisotyöttömyyden selättämiseksi. Eli siis auttakseen yliopistojensa opiskelijoita löytämään töitä. Rehtorit allekirjoittivat juhlallisessa tilaisuudessa sopimuksen (ja pääsimme myös kuvaan mukaan - meikä rehtorien takana).


Niin ja tässä juttua kv.viikolta yliopiston uutisista. CIMO pääsi myös juttuun mukaan...niin, ja kun luin mutun meikästä oli tullut yllättäen CIMOn kv.harjoitteluyksikön pomo. No, tällaista kirjoittivat lehtimiehet...Todellisuus on muuta...


Para finalizar - To finalize - Tässä lopuksi kv.viikkojen "Semana Internacional 2016: "Employment and Entrepreneurship: developing students' capacities under Erasmus" Powerpoint-esitykseni tiedoksi kaikille kiinnostuneille.

Vigon kv.viikolla oli osallistujia myös muualta Suomesta - Turun yliopistosta, Laureasta ja Tampereelta.

Allekirjoitustilaisuudessa
Vigon yliopiston opiskelijakämppiä






Viikolla yliopisto järjesti meille kaikille osallistujille upean illallisen maaseudulla Vigon lähellä Tuissa Restaurante&Tapas -ravintolassa Arrayal. Ja paikallinen musiikki soi, galicialaisia säkkipillejä (Gaita) ja galicialaisia rumpuja. Söimme paikallisia herkkuja, kuten Pulpo a la Gallego. Illallisen aikana oli kiva jutella kv.viikon osallistujien kanssa - englanniksi, saksaksi tai espanjaksi. Hieno ilta! Espanjassa annetaan arvoa tapastelu-seurustelulle!

Adeus no...pero "Ata loguiño" siis "Hasta pronto"! Siis pikaisiin tapaamisiin!



No comments:

Post a Comment